Geld verdienen met enquêtes kan dat echt?

Je hebt misschien wel eens gehoord dat je via het internet geld kunt verdienen. Bijvoorbeeld door het lezen van emails of het hebben van een website. De leukste manier om online te verdienen is echter het meedoen met online enquêtes en marktonderzoeken!

Is het geen oplichting?

Misschien heb je wel eens reclames gezien over online geld verdienen waarin grote beloften worden gemaakt dat je eenvoudig honderden euro's per dag kunt verdienen. Deze gouden bergen zijn niet realistisch en kunnen we je niet beloven. Wel is het echt mogelijk om een zakcentje te verdienen met meedoen aan online enquêtes!

De vergoeding voor het meedoen aan enquêtes ligt vaak tussen de 1 en 3 euro per enquete. Hoe veel je voor een enquete betaald krijgt is afhankelijk van meerdere zaken. Zo kan het bedrijf dat de enquete uitvoert op zoek zijn naar mensen met een heel specifiek profiel. Wanneer er maar weinig mensen die voldoen aan dit profiel kan de vergoeding voor deelname hoger zijn. Ook is de vergoeding sterk afhankelijk van de lengte van de enquete en hoe lang je er mee bezig zult zijn.

Waarom word ik betaald voor enquêtes?

Veel nieuwe producten die worden geïntroduceerd door bedrijven worden geen succes. Gemiddeld zal maar 1 op de 10 nieuwe producten succesvol zijn! Om de kans op succes van een productintroductie zo groot mogelijk te maken willen bedrijven graag weten wat je van het product vindt voordat het op de markt verschijnt. Omdat dit erg waardevol is voor bedrijven zijn ze bereid voor jouw mening te betalen.

Zijn productintroducties doen bedrijven vaak onderzoek naar hoe ze bestaande producten kunnen verbeteren of beter vermarkten. Zo kun je denken aan onderzoeken naar nieuwe verpakkingen of tv-reclames.

Hoe doe ik mee?

Meedoen is heel eenvoudig. Via SurveySwine schrijf je je snel ik voor verschillende Nederlandse panels en kun je direct meedoen met enquetes!

Ik doe mee